GODMORNING!

Godmorgon bloggen!
vaknade för en stund sedan, blev inte film för mig som jag skrev igår för att jag var jätte trött och så hatar jag att kolla på filmer själv ! nu ska jag kolla runt lite i bloggar sen ska jag duscha och fixa lite sen vänta på Mary och biljana sen dra till heartlands studio och fotograferas ! :) vi hörs senare, puss på er.

listen to your heart, before you tell him goodbye..


TJABBA TJENA HALLÅÅ

TJABBAA!
Har suttit vid datorn i flera timmar nu, medans mina vänner är på fest och har kul nu! buhuu tråkigt..
gick en film nyss på tv som en vän sa till mig att kolla, fast missade filmen så jag ska ta och kolla på den nu i datorn så har jag underhållning iallfall i ett par timmar, sen så drar jag och lägg mig, men ska fixa chips med dippa nu, tudelut. Vi hörs kanske senare, om inte så hörs vi imorgon! pusspåer :*


Denna blir det! Eight legged freaks


MY DAY

Hejhej !
har sovit helt skönt var helt trött, vaknat för en stund sen, har ätit mumsss haha
Idag så hade jag prov i BKF fattade inget va helt borta så jag hoppas att jag har skrivit bra på de hihi, efter provet stack jag och patti hem till henne, lekte med hennes hundar thaila och lavia, thail är amstaff så hon bara hoppade upp på mig, va rädd i början, ställde mig mot vägen och skrek PAAAATTIII!! hahahaha:$, sen visades dom vara snälla:) nu sitter jag här och äter marabouu choklad.. PUSS PÅ ER!

blää, bilden är tagen innan idag


Godmorgon:)

Godmorgon sötisar!
idag så är jag glad, väldigt glad :D kan ej sluta le hehe :$ men skit i de, har precis tagit på mig ska till bussen nu och möta min patti :), sen iväg till skolan, har prov idag i BKF ( barn kultur ooch fritid ) kommer bara sitta på bänken och le haha.. men skit i de, ska röra mig nu, pusspåer!


Vi hörs imorgon!


TJAAAA!

Ligger och kolla på americas next top model just nu, orkar inte göra något har ont i mina armar från gympan igår, vi spela basket hela gympa lektionen, har anstängt armarna helt mycke :(.. menmen jaa, har faktiskt inte planerat och göra något idag, kanske pluggar man lite, har prov imorgon :/ buuhu


Godmorning everybody

Godmorgon :)
vaknade idag klockan halv 7 kände inte att jag mådde så bra så att jag sjukanmälde mig. Efter 2 timmar något så kommer jag på att jag har prov i data idag, ångest :(.. men skit i de, sitter nu här och äter sandwich glass och dricker coca cola hihi, kollar även runt lite i andra bloggar:), hörs senare! pusspåer:*


Godnatt:*

Hejhej bloggisen :)

Har varit ute lite med A och blivit kastad i snön och mulad :( buhu.. men hemma och det har jag varit rätt så länge faktiskt, kom hem halv nio. Kollade på andra avenyn som har börjat bli lite mera intressant nu.. innan var det bara gamlingar i serien nu börja de kommer tillbaka flera ungdomar där :), men är så trött nu så jag ska dra och lägga mig i sängen tills jag somnar, kanske smsar också lite innan, om jag inte deckat. Godnatt :*


I'm so coldddddd

Helloo :), kom nyss från skolan vi slutade tidigare men stannade i skolan lite längre. Mina händer svider nu för dom frös innan, tycker inte om att leka med snön :( buhuu.. ska in i duschen nu sen fixa sen ut :)


Godmorgon :)

Godmorgon :)
vaknade för en stund sen lyssnar på musik och kollar runt i facebook, ska snart gå och fixa och trixa lite haha för snart ringer patti ! kollade nyss ut från fönstret, vill inte ha mera snö, vill att det ska regna så att allt går bort :( men nu ska jag iallfall fixa mig sen drar jag till skolan,har gympa första lektionen :D wiiie!


FINAAAAAAL

Hejhej, är hemma nu, klocka är halv elva har pluggat i 3 timmar något, typ.. har missat halva paradise hotel final så jag tycker inte det är lönt att kolla, ska kolla på den senare på hemsidan och få reda på av någon vem som har vunnit :)
NOOUURA <3


mohahahahahahaha

Kollade på bilder på en serbisk artist, Seka Aleksic, fick mig att skratta som fan, hur hon försöker att se ut som rihanna med hennes stil och allt, det är så roligt ! men endå är hon grym sångerska.

Lika? HAHAHAHAH!!
 


dance with the devil

nu är jag vaken och har precis ätit nudlar :), nadia ringde mig nyss för vi ska plugga om en timme ungefär. Nu är jag pigg fan, men kaos väder vill inte ens ut i en sekund :( buuuuhu fan!

Lyssnar på en låt som patti sa till mig att lyssna i skolan, hon har förklarat den och översatt den lite, den är hemsk ! ni kan också lyssna, man vill gråta :/



Seg dag!

Hej alla söta!
de har varit riktig seg dag idag även om vi sluta helt sent, va riktigt trött i skolan vill bara hem och sova i min säng. Sängen var i tankarna hela dagen idag.. efter skolan sprang jag och patti till hennes buss så då blev man lite piggare men trött efter, har jävligt dålig kondition, ska aldrig mer springa till en bussjävel !
ska gå och lägga mig för att sova sen ska jag plugga med nadia :*

Patti<3 (patricia heter hon egentligen! )


pangpang bombom

Nu så har jag duschat färdigt, hatar att lukta solarium. Sitter just nu och äter ostbågar och pratar lite med folk på msn, kollar även runt lite på aftonbladet, en 26 åring blev skjuten mitt på stortorget i malmö.. så sjukt, snart kommer alla gå och leka tuffa med vapen som ingenting?! äsh ska väll inte skriva mycket om de, för då kanske jag också blir skjuten hahaha..

hon är för bra, men börjar bli för ful:(..


Home sweet home ! :D

är hemma nu! äntligen, har saknat mitt rum och min söta dator :$ haha.. har solat nu skönt, ska in och ta en snabb dusch snart när som helst, orkar inte nu, sitter och äter choklad muffins med något skit i haha, ska leka med min mobil nu för att jag har saknat den så mycket !

min älskling/bebis <3


hos thaithai

nu har jag hämtat ut min mobil från lagningen, är glad :D.. sitter hos mary nu, har tagit bort sminket ska snart sticka och sola :) hör av mig senare, puss på er

saknar mobilen..

Har äntligen kommit hem från skolan, är så trött att jag bara vill lägga mig i sängen och sova, men det ska jag inte göra, för idag vill jag till elgiganten och fråga dom om dom är klara med min mobil för att jag glömde att ge dom mitt nummer när jag la den på lagning så allt blev lite komplicerat nu, fyyy :( ..
ska ringa till nadia nu och fråga henne om hon kan med mig dit :)


haha jag just nu !


Godmorgon

Godmorgon bloggläsare !
har precis fixat mig lite och så, ska bara ta på mig sen ska jag dra och möta patti vid bussen sedan till skolan.. har inte så mycket mer och skriva, vi hörs senare efter skolan :) puss :*

RSS 2.0